Hot Summer Night

Zaterdag 5 november was het weer zover: ons jaarlijkse Prinsenbal! Dit jaar konden we uiteindelijk toch terecht in ons dorpscafé De Lamsoren. Een dorp als Lamswaarde zonder café, dat moet niet te lang duren. De nieuwe café-eigenaren Dominic en Malissa waren meteen enthousiast en dus konden we in ons vertrouwde café terecht.

Het idee was er al snel, het moest een Hot Summer Night worden. Wendy en Leoniek waren bereid de presentatie op zich te nemen en deden dit geweldig. Het ging, kort gezegd, als volgt…….

In plaats van een teerdag hadden de mannen wel zin in een Hot Summer Night. Dat hebben ze geweten…. De morning after werden Wendy en Leoniek wakker in een piepklein tentje waar ook de Prins en Voltallige Raad met politiemannen sliepen. Niet verlegen aangelegd, die mannen en vrouwen van het Eilig Land……..

Net wakker zijnde en naast de tent staande, stelden Wendy en Leoniek de selectie voor het carnavalsseizoen voor.

Zo werden ze wakker van Mark Staal zijn hagelkanon, verscheen pizzabakker en beroepsplakker Jos Staal, Jordy kwam op de skelter binnenrijden, Pieter Pateer had het weer eens niet geweten en Mike Mahu werd weer eens geen Prins. Met een paar pinten op wordt hij het ieder jaar weer, maar eenmaal nuchter krabbelt hij net zo hard weer terug.

En zo werden de Raadsleden er stuk voor stuk weer eens lekker doorgehaald. De politiemannen mochten uiteraard niet ontbreken. Die mannen weten sinds vorig jaar wat er bij komt kijken. En gekeken hebben ze, hun ogen goed de kost gegeven. En het moet gezegd: ze hebben zich razendsnel aangepast. Voor een Van Waterschoot moet dat ook geen probleem zijn, dat blijkt wel weer.

Toen was het de beurt aan de Prins uiteraard! Met het verhaal dat hij als juinenboer beter zaait dan rooit werd voor het vijfde jaar in successie gepresenteerd: Prins Leut! Hij stelde zijn hofdames Wendy en Leoniek voor aan het publiek. De Lamsoren zijn weer gespannen voor een Leutig seizoen! Je zult het merken: De Lamsoren zullen er weer zijn!

Na de presentatie barstte de Hot Summer Night los met de spetterende muziek van DJ Wim, een geweldige Hot Summer Night!

 

De foto's zijn hier te bekijken. Een mooi verslag van dorpsreporter Sonja met leuke foto's is hier te lezen.