Juryrapport 2018

Juryrapport 2018

Onderstaand zijn de juryrapporten terug te vinden van de Carnavalswagens die hebben meegedaan aan de Lamsorenstoet 2018.   Wij willen graag alle schitterende wagens bedanken voor jullie deelname.   Zonder jullie geen carnaval op Lamswaarde! 

Lees meer

De Lekke Band en Dj Maarten

De Lekke Band en Dj Maarten

Op zondagavond staan ze op het podium in De Luifel: De Lekke Band!  Een absolute topband die je niet mag missen! Bekijk hier alvast een kleine greep uit hun repertoire en je bent verkocht... Tot zondagavond in de Luifel!

Lees meer

Proud to be Fout!

Proud to be Fout!

Maandagavond 12 februari organiseren de Lamsoren de Proud to be Fout voor Jong en Oud party. Kom lekker fout verkleed en maak kans op geweldige prijzen zoals: kaarten voor NAC of vouchers voor de Ziggo DOME!   Het gaat een fantastisch feest  worden met de DJ team the Force!  Afgewisseld met huisdj's Tho e...

Lees meer

Inschrijf procedure optocht

Inschrijf procedure optocht

Op zondag 11 februari vindt de grootste en mooiste optocht op carnavalszondag plaats. Alle informatie over inschrijven en prijzengeld vind je terug op deze site.   Check hier de inschrijfprocedure!

Lees meer

Knus mee 50+

Knus mee 50+

Zaterdag 27 januari 2018 draaien de Lamsoren al eens warm op Knus Mee 50+. De Showgroep en Raad van Elf-leden maken er een waar spektakel van. Een gezellige middag, buikpijn van het lachen!  Kom het bewonderen!

Lees meer